• Bize Ulaşmak için:

    DÜŞEVİ ÇOCUKLARIN KİTAPÇISI
    Göktürk, İstanbul cd. Kartal sk.
    Başaran Plaza giriş kat, Kemerburgaz
    Tel: 0212 322 92 12
    dusevikitapevi@gmail.com

  • Yazılarımızdan haberdar olmak için tıklayın!

    Join 771 other subscribers
  • DÜŞEVİ’NDE CUMARTESİ ATÖLYELERİ

    GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ (6-12 yaş)
    12:30- 13:30
    "Geri dönüşüm, doğaya olan borcumuzdur" dedik ve atık malzemeleri kullanarak çeşitli aksesuarlar, yenilikler yaratmaya başladık. Gelin, siz de bu zevke ortak olun.

    DENEY ATÖLYESİ (5-10 yaş)
    14:00- 15:00
    Birbirinden keyifli fizik ve kimya deneyleri yapıp, eğlenirken öğrenmek isteyenleri bekliyoruz...

    Atölyelerimiz 1 saattir ve kişi başı ücret: 40TL+KDV'dir. Yerimiz sınırlı olduğundan lütfen arayıp rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

    Rez için tel: 0212 322 92 12

  • Düşevi’nde “Miniminilere Sanat” ve İngilizce Sanat Atölyesi (3-8 yaş)

    Miniminilere Sanat Atölyesi:
    Her Salı 10:30- 11:30 arası
    2-3 yaş grubu için çeşitli sanat aktiviteleri yaptığımız atölyemiz, oldukça renkli geçiyor...

    İngilizce Sanat Atölyesi: Hem çeşitli sanat aktiviteleri yapalım, hem de bunları yaparken İngilizce konuşalım derseniz, buyrun bu atölyeye:

    3-5 yaş arası : Her Cuma 16:30- 17:30

    6-8 yaş arası: Her Cuma 17:30- 18:30

    Atölyelerimiz 1 saattir ve kişi başı ücret: 40TL+KDV'dir. Yerimiz sınırlı olduğundan lütfen arayıp rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

    Rez için tel: 0212 322 92 12

  • DÜŞEVİ’ne gelemiyor musunuz? Olsun artık KİPİTAP’tan da ürünlerimizin siparişini verebilirsiniz :)

    Artık DÜŞEVİ'mizde yeni bir misafirimiz var; KİPİ.
    Bilenler bilir, kendisi KİPİTAP'ın sevimli maskotudur ve biz dahil tüm çocuk kitabı severler tarafından da pek sevilir. İşte KİPİ artık DÜŞEVİ'mizin daimi misafiri. Bundan sonra DÜŞEVİ'ne gelemediğinizde, KİPİTAP'tan da sipariş verebilirsiniz. DÜŞEVİ'nin sıcaklığını, ürün çeşitliliğini KİPİTAP'ta da bulacağınızdan eminiz :)
    www.kipitap.com bir tık yakınınızda ;)

  • Tweet

  • RSS Bir dolap kitap

  • Bu sayfada yer alanlar

  • RSS Kitaplarınızı en güzel değerlendirme şekli

    • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

KENDİN YAP- EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ SETLER

Burayı açarken, bir liste yapmıştık Düşevi’nde olmasını istediklerimiz diye. Açılalı 1 sene olmak üzere, ama hala o listede eksikler var. Bunların başında çocuğun kendi başına ya da “beraber birşeyler yapmanın tadını çıkartmak için” yanında birisiyle yapacağı aktivite setleri geliyordu. Bu saate kadar pek çok yerle konuştuk, görüştük, ama bir türlü gönlümüze göre birşey bulamadık. Taa ki 30.Mayıs Pazartesi kapalı olduğumuzda, piyasa turu atarken (evet, kapalıyken bile aklımızda Düşevi’yle dolaşıyoruz) gözümüze çarpan 4M ürünleriyle karşılaşana kadar!

4M grubunun sadece birkaç tanesini görmüştük gittiğimiz yerde ve o kadarına bile bayılmıştık, ancak dağıtımcı firmayla tanışınca ne kadar çok ürün olduğunu anladık. 4M, merkezi Hong Kong’da olan, son derece yaratıcı, çevreci, dünyanın sorunlarına eğilen bir firma. Hal böyle olunca da, ürettikleri setler hem yaratıcı, hem kafa çalıştırıcı, hem çevreci, hem yeşil dünyayı koruyalım odaklı. İki grup ürünü var. Cinsiyete göre ayırım yapmak doğru değil, ancak alabildiğine pemberlele bezeli kendin yap kendin kullan temalı, perili, prensesli, deniz kızlı, pullu setleri tam kızlara göre. Hem 5+, hem de 8+ grubu var. Yani el becerisine güvenen her kıza göre birşeyler bulmak mümkün. Bunların içinde kutu boyamadan peri yapmaya, kum boyamadan mozaiye, hatta rüzgar çanı ve değişik hayvan figürlerinde kumbara yapmaya kadar çok geniş bir yelpazede ürünler var. Hiçbirisi hazır sunulmamış, hepsinde kutunun içinden çıkan malzemeleri kullanarak yapılacak şeyler var. Mesela kutu boyayacaksanız, kutunuzun üzerine oturtacağınız minik periyi, verilen malzemelerden oluşturmanız gerekiyor. Herbiri gerçekten de emek isteyen setler. Bitirince de kullanırken bir o kadar keyif alınacak ürünler çıkacaktır ortaya. İkinci grup, minik meraklı bilimciler için hazırlanmış. Burada da yeşil çevre temalı olanlar (güneş enerjisiyle çalışan araba, güneş enerjisi kullanım seti, atık şişeden katamaran, rüzgar jeneratörü, patatesle çalışan saat gibi) eğlenceli bilim serisi (robot ördek, akıllı robot, elektrikli yarış arabası gibi) veya 3 boyutlu hava balonları, kaleideskop yapım seti, yanardağ yapımı gibi çok farklı setler var. İnsanın Düşevi’nin yerlerine serilip, hepsini çocuk sevinciyle açıp yapası geliyor. Kısa sürede satılmazlarsa, korkarım ki kendimizi tutamayıp bunları ilk yapan biz olacağız!!

Sevgiyle kalın, çocuk kalın
🙂

Leave a comment

1 Comment

  1. Evren

     /  June 7, 2011

    Çok güzeller

    Reply

Leave a comment